FLUTURIM PASIONI
FLUTURIM PASIONI

FLUTURIM PASIONI

Prodhim i Rtsh. Telekomedi muzikore e cila nëpërmjet humorit ndjek aktivitetet e një grupi nxënësish dhe mësueses së tyre, gjatë edhe jashtë mësimit. Skenari dhe regjia: A. Çuliqi. Koreografia: K. Bakiu. Interpretojnë: Sh. Haxhiraj, R. Lati, S. Myftari, B. Mera etj.