FOBIA SOCIALE
FOBIA SOCIALE

FOBIA SOCIALE

Dramë, 2014. Director: Seok-jae Hong; Starring: Byun Yo-han, Lee Joo-seu. Një grup të rinjsh nisin të hetojnë mbi vdekjen e një vajze e cila u gjet e pajetë në shtëpinë e saj, pasi përndiqej brutalisht në rrjetet sociale. Filmi eksploron varësinë nga interneti, bullizmin në rrjet si dhe fobinë sociale dhe mungesën e moralit tek të rinjtë e kohës sonë.