FOLK AREA-AMERIKA DHE SPANJA
FOLK AREA-AMERIKA DHE SPANJA

FOLK AREA-AMERIKA DHE SPANJA

Folk Area, një aktivitet madhështor i cili solli në zemër te Shqipërise, në Tiranë shumë grupe folklorike nga vende të ndryshme të botës. Ansamblet e grupet pjesmarrëse, shpalosën me mjeshtëri traditën në muzikë dhe në vallen popullore të vendeve të tyre duke realizuar kështu një paradë folklorike shumëngjyrëshe. Ansamblet nga Amerika dhe Spanja sjellin folklorin e tyre të pasur. RTSH, viti 2003