FOLK NGA TREVAT-SAZET KOLONJARE
FOLK NGA TREVAT-SAZET KOLONJARE

FOLK NGA TREVAT-SAZET KOLONJARE

Kënga e popullit tonë është një vlerë e padiskutueshme e cila po ruhet e po trashëgohet brez pas brezi. Nga njëra zonë në tjetrën udhëtojmë me këngën dhe sot do të ndalemi në trevën e Kolonjës me grupin"Sazet e Kolonjare". Mjeshtëria në interpretim ndërthuret me shpirtin artistik të këngëtarëve, e cila e bën këngën edhe me më ndjenjë. Përgatiti Artan Xhaferri