FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I GJIROKASTRËS 2004
FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I GJIROKASTRËS 2004

FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I GJIROKASTRËS 2004

Festivalet Folklorike janë një vendtakim i bukur artistik i cili mbledh artistë shqiptarë nga vendi dhe bota. Edhe ai i vitit 2004 shënon një moment mjaft të bukur për të gjithë artdashësit e kësaj muzike. Grupi i Qarkut të Gjirokastrës do të shpalosë traditën e ruajtur me fanatizëm në këngën dhe vallen folklorike shqiptare