FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I GJIROKASTRËS-2004
FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I GJIROKASTRËS-2004

FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I GJIROKASTRËS-2004

Festivalet Folklorike të Gjirokastrës janë një vendtakim i bukur artistik i cili mbledh artistë shqiptarë nga vendi dhe bota. Edhe ai i vitit 2004 shënon një moment mjaft të bukur për të gjithë artdashësit e kësaj muzike. Qarku i Dibrës vjen me një program të pasur me këngë, valle e instrumentale me dëshirën e mirë për të ruajtur folklorin e për ta përcjellë ndër breza