FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I SHOQATAVE KULTURORE
FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I SHOQATAVE KULTURORE

FOLK-ON-FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR I SHOQATAVE KULTURORE

Festivali Folklorik Kombëtar i Shoqatave Kulturore-Artistike, një aktivitet ky që në thelb ka promovimin e folklorit burimor. Në këtë festival marrin pjesë ansamble folklorike burimore nga treva të ndryshme të vendit, nga jugu në veri, ndërkohë që pjesë e aktivitetit janë edhe grupet folklorike nga Ulqini, Tuzi dhe Gjilani. Prodhim RTSH, viti 2019