FOLK ON-FESTIVALI FOLKLORIK MBARËKOMBËTAR GJIROKASTËR-2015
FOLK ON-FESTIVALI FOLKLORIK MBARËKOMBËTAR GJIROKASTËR-2015

FOLK ON-FESTIVALI FOLKLORIK MBARËKOMBËTAR GJIROKASTËR-2015

Festivalet Folklorike të Gjirokastrës janë një vendtakim i bukur artistik i cili mbledh artistë shqiptarë nga vendi dhe bota. Edhe ai i vitit 2015 shënon një moment mjaft të bukur për të gjithë artdashësit e kësaj muzike. Grupe nga treva të ndryshme vijnë me një program të pasur me këngë, valle e instrumentale me dëshirën e mirë për të ruajtur folklorin e për ta përcjellë ndër breza. Nata e gjashtë