FOLK-ON-FESTIVALI I KËNGËS POPULLORE SHKODËR
FOLK-ON-FESTIVALI I KËNGËS POPULLORE SHKODËR

FOLK-ON-FESTIVALI I KËNGËS POPULLORE SHKODËR

Festivali i Këngës Qytetare Shkodër, vjen me traditën e bukur për të përcjellë këngët qytetare më të bukura të interpretuara nga artistë e ansamble nga e gjithë Shqipëria. Të vlerësuara si një pasuri e jashtëzakonshme këto këngë përcillen brez pas brezi dhe njëkohësisht pasurohen edhe me elementë të rinj të cilët e bëjnë edhe më të pëlqyeshme nga të gjithë brezat. Nata e parë. RTSH 2007