FOLK-ON-KËNGË DHE VALLE TROPOJANE
FOLK-ON-KËNGË DHE VALLE TROPOJANE

FOLK-ON-KËNGË DHE VALLE TROPOJANE

Kënga dhe vallja tropojane janë vlera të mëdha të folklorit tonë. Epika dhe lirizmi bashkohen në një simbiozë të veçantë artistike e cila bën që ato të kenë një pasqyrim të karakterit të kësaj zone të Shqipërisë