Formula 1 Bahrein: Gara-ritransmetim
Formula 1 Bahrein: Gara-ritransmetim

Formula 1 Bahrein: Gara-ritransmetim

Bahrain International Circuit, Sakhir. Gara e 1-rë sezonale e kampionatit botëror të Formula 1 Koment: SOKOL GJOSHI dhe RIGERS KRISTO