Formula 1 Monako: Gara-ritransmetim
Formula 1 Monako: Gara-ritransmetim

Formula 1 Monako: Gara-ritransmetim

"Circuit de Monaco", Monaco. Gara e shtatë e sezonit të 73-të të kampionatit botëror të automobilizmit. Një epokë e re nis për Formula 1, 10 skuadra, 20 pilot, në kërkim të kurorës së Max Verstappen. Midis shtëpive dhe jahteve luksoz, makinat e F1 vërshojnë me 300 km në orë në rrugët e ngushta qytetase. Koment: Rigers KRISTO