Franca amerikane
Franca amerikane

Franca amerikane

Dokumentar i huaj, Pas çlirimit nga nazistët më 1945-ën, me zbarkimin e aleatëve, një tjetër ndryshim e priste Francën, një ndryshim i thellë kulturor: Rock n’ roll-i, Mc Donalds, Hollywood-i dhe konsumerizmi. Me zbarkimin amerikan ndjehet prania e një fuqie të madhe që do njihet si"Franca Amerikane"