Frozen
Frozen

Frozen

Film vizatimor, USA, 2013. Director: Chris Buck Jennifer Lee; Starring: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff. Optimistja e patrembur Ana niset në një udhëtim epik së bashku me njeriun e maleve Kristof dhe drerin e tij besnik Sven për të gjetur motrën e saj Elsën, fuqitë e akullta të së cilës kanë lënë mbretërinë e Arendelit në një dimër të përjetshëm. Duke u përballur me kushte të njëjta si në malin Everest, përbindësha mistikë dhe një njeri dëbore tepër gazmor të quajtur Olaf