Fushëbetejat e frontit perëndimor-Vendosmëria
Fushëbetejat e frontit perëndimor-Vendosmëria

Fushëbetejat e frontit perëndimor-Vendosmëria

ep. 3, Dokumentar, Në episodin e ri të fushëbetejave në frontin Perëndimor, Neil Pigot do të na njohë me vendosmërinë vrastare të betejave të vitit 1917, duke përfshirë ato në Bullecourt, Ypres, Messines dhe Menin