Garfield
Garfield

Garfield

Aventure komedi, animacion, KOREA E JUGUT, 2009. Director: Mark. A. o. Dippe; Starring: Frank Welker, Tim Conway, Gregg Berger. Garfildi do që të fitojë konkursin e historive gazmore ku merr pjesë çdo vit, por një maçok simpatik, Ramon, shfaqet papritur dhe kërkon që ta sfidojë atë