Gazmend Leka
Gazmend Leka

Gazmend Leka

Dokumentar, Shqipëri, Cikli"Piktorët". Një rrëfim i ngrohtë i piktorit Gazmend Leka në studion e tij e më pas në ekspozitë. Ai sot numëron mbi 140 ekspozita brënda Shqipërisë edhe jashtë saj si: SHBA, Francë, Itali, Zvicër, Poloni e deri në Pekin. Idea dhe realizimi: Pushkin Lubonja