GEO MUSIC-VIDEOKLIPE FRANCEZE
GEO MUSIC-VIDEOKLIPE FRANCEZE

GEO MUSIC-VIDEOKLIPE FRANCEZE

Rubrika"GEO MUSIC "përfshin në vetvete këngë nga shtete të ndryshme të botës, duke vënë në pah traditën muzikore. Këtë herë shkojmë në Francë për pak verë e djathë të mirë, për një kruasant dhe një kafe në Paris ku në sfond qëndron kryelartë Tour Eiffel. Është momenti për të dëgjuar muzikë franceze, këngëtarët më të mirë ndër vite dhe videoklipet e reja të publikuara në tregun muzikor