GEO MUSIC-VIDEOKLIPE TURKE
GEO MUSIC-VIDEOKLIPE TURKE

GEO MUSIC-VIDEOKLIPE TURKE

Rubrika"GEO MUSIC "përfshin këngë nga shtete të ndryshme të botës, duke vënë në pah traditën muzikore. Këtë herë shkojmë në Turqi për të dëgjuar këngëtarët më të mirë ndër vite dhe videoklipet e reja të nxjerr në tregun muzikor. Muzika moderne turke kishte fillimet e saj në fund të viteve 1950 me versione të stileve të njohura të importuara duke përfshirë rock and roll, tango dhe xhaz