George Michael
George Michael

George Michael

Koncerte recital, Koncerti recital nga këngëtari George Michael. George Michael ishte një këngëtar, kompozitor, producent britanik i cili u bë i njohur fillimisht në vitet 1980 me suksese si"Last Christmas "dhe"Wake Me Up Before You Go-Go"