Gëzuar Muajin e Shenjtë të Ramzanit-premierë
Gëzuar Muajin e Shenjtë të Ramzanit-premierë

Gëzuar Muajin e Shenjtë të Ramzanit-premierë

Emision, Shqipëri, 2021. Bisedë me Drejtorin e Medresesë Haxhi Dashi, Ali Zaimi dhe Pedagogu Enton Karaj