Gigi D'Alessio
Gigi D'Alessio

Gigi D'Alessio

Koncert recital, Koncert recital i këngëtarit italian Gigi D'Alessio. Gjatë karrierës së tij si muzikant ka shitur mbi 20 milionë albume, duke fituar 3 disqe diamanti dhe më shumë se 100 disqe platini.