Gjeniu Malkolm
Gjeniu Malkolm

Gjeniu Malkolm

ses. 1, ep. 13, Film Serial, 2000. Director: Linwood Boomer; Starring: Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield. Malkolmi, cili nuk ka asnjë të dhënë për sportin e hockey-t, vendos të marrë disa leksione nga babai i tij. Lois vret kurrizin dhe shumë shpejt zë krevatin