Gjeniu Malkolm-premierë
Gjeniu Malkolm-premierë

Gjeniu Malkolm-premierë

ses. 5, ep. 22, Film Serial, 2000. Director: Linwood Boomer; Starring: Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield. Gjyqi i Hal-it vazhdon ndërsa provat kundër tij sa vijnë e shtohen. Ndërkohë, në kampin stërvitor, Reese dhe ekipi i tij kapen nga armiqtë