Gjeniu Malkolm-ritransmetim
Gjeniu Malkolm-ritransmetim

Gjeniu Malkolm-ritransmetim

ses. 6/7, ep. 22/1, Film Serial, 2005. Director: Linwood Boomer; Starring: Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield. Djemtë, në përpjekje për t’i bërë një rreng nënës së tyre, regjistrojnë Lois-in në një konkurs bukurie, ku Hal-i do jetë udhëzuesi i saj. Familja i bashkohet festës në Festivalin e Flakës, ku Reese dhe Lois-i gjejnë lirinë e tyre shprehëse, kurse Malcolm-i gjen dashurinë