GJUETIA E FUNDIT
GJUETIA E FUNDIT

GJUETIA E FUNDIT

Komedi, 1992. Director: Koço Devole; Starring: Koço Devole, Mariana Kondi, Vasillaq Vangjeli, Mehdi Malka. Një telekomedi që parodizon diktaturën komuniste dhe ish-diktatorin e Shqipërisë, ndërmjet aventurave qesharake të personazheve si xha Braho, Nafija dhe Sillo. Përmes batutave e gjuhës filmike të përzgjedhur me mjeshtëri, kjo komedi televizive u kthye në një nga filmat më të suksesshëm të humorit të viteve'90-të.