Gjuha e shpirtit-premierë
Gjuha e shpirtit-premierë

Gjuha e shpirtit-premierë

Emision, Shqipëri, 2021. Në emision i ftuar një djalë i talentuar në pikturë dhe skulpturë, me Spektrin e Autizmit. Në emision flet Nëna për fëmijërinë, talentin dhe punën individuale që ka bërë për ecurinë e Fiorit. Për talentin dhe punët e Fiorit flet profesori i tij dhe oraganizatorja e ekspozitës me punimet e tij. Fiori i bën nënës një dhuratë speciale