Gjuha shqipe-Bullgari
Gjuha shqipe-Bullgari

Gjuha shqipe-Bullgari

Dokumentar, Dokumentar nga Ëngjëll Ndocaj. Prania e gjuhës shqipe në Bullgari daton 5-6 shekuj më parë. Sofja është qyteti i Rilindasve shqiptarë, ku edhe sot ndihet afrimiteti mes shqiptarëve dhe bullgarëve