GJYSHET MILIONERE
GJYSHET MILIONERE

GJYSHET MILIONERE

ep. 11, Spektakël, 2019. Director: Ervin Kotori. Gjyshet më të dashura të Shqipërisë e Kosovës janë gati për provën e tyrë të radhës, ku do dëshmojnë se talenti i tyre kalon çdo pritshmëri. 4 mysafirë do gjallërojnë kuzhinën më të ëmbël të Shqipërisë. 2 zotë shtëpie që presin të shijojnë gatimet me shije dhe aromë të gjysheve tona