GRACKA
GRACKA

GRACKA

Dramë, thriller, 1984. Director: Saimir Kumbaro; Starring: Llazi Serbo, Viktor Çaro, Mario Ashiku, Reshat Arbana, Guljelm Radoja. Dy prej oborrtarëve të mbretit Zog rekrutohen nga agjenturat e huaja dhe futen ilegalisht në Shqipëri. Ata kapen dhe gjatë hetimeve thyen dhe tregojnë të fshehtat dhe planet.