Grezda grabitqari i bukurisë së natyrës
Grezda grabitqari i bukurisë së natyrës

Grezda grabitqari i bukurisë së natyrës

Dokumentar, Shqipëri, Një dokumentar kushtuar piktorit të mirënjohur shqiptar, Qamil Grezdës. Idea dhe realizimi nga Lorina Pepo