Grezda, grabitqari i natyrës
Grezda, grabitqari i natyrës

Grezda, grabitqari i natyrës

Një dokumentar kushtuar piktorit të mirënjohur shqiptar, Qamil Grezdës. Prodhim i rtsh 3 HD. Tetor 2017. Idea dhe realizimi nga Lorina Pepo