Grupi Polifonik''Bilbili Vlorë''
Grupi Polifonik''Bilbili Vlorë''

Grupi Polifonik''Bilbili Vlorë''

Dokumentar, Kënga e popullit tonë është një vlerë e padiskutueshme e cila po ruhet e po trashëgohet brez pas brezi. Nga njëra zonë në tjetrën udhëtojmë me këgën dhe sot do të ndalemi me grupin Polifonik''Bilbili Vlorë''. Mjeshtëria në interpretim ndërthuret me shpirtin artistik të këngëtarëve, e cila e bën këngën edhe me më shumë ndjenjë