Gurakuqët e Shkodrës-ritransmetim
Gurakuqët e Shkodrës-ritransmetim

Gurakuqët e Shkodrës-ritransmetim

Dokumentar, Shqipëri, Cikli"Familjet e mëdha". Idea dhe realizimi: Petro Lati