Haçiko
Haçiko

Haçiko

Dramë, familjar, Bazuar në historinë e vërtetë të një qeni besnik me emrin Hachiko. Ky mik shumë i veçantë shoqëronte çdo ditë padronin e tij, profesor në universitet te stacioni i trenit dhe kthehej për ta marrë kur kthehej nga puna. Për fat të keq burri një ditë vdes dhe Hachiko me besnikëri u kthye në stacion të nesërmen, dhe çdo ditë për nëntë vitet e ardhshme, duke pritur për të zotin e tij