HAJDUTI DHE VALLËTARJA
HAJDUTI DHE VALLËTARJA

HAJDUTI DHE VALLËTARJA

Dramë, 2009. Director: Fernando Trueba; Starring: Ricardo Darín, Abel Ayala, Miranda Bodenhofer. Angel Santiago është një ish-i dënuar, i cili përfiton nga amnistia me ardhjen e demokracisë në Kili. Plani i tij për të vjedhur një bankë, komplikohet nga prania e një balerine misterioze.