HAPËSIRË E BLERTË
HAPËSIRË E BLERTË

HAPËSIRË E BLERTË

Rtsh, arkiv. Realizimi: Marash Mirashi. Emision televiziv ku trajtohen tema të zhvillimit bujqësor e blegtoral dhe përcillen tek teleshikuesit emocionet e udhëtimeve kudo nëpër Shqipëri. Puna që bëjnë specialistët, fermerët dhe biologët për të zhvilluar blegtorinë, për të menaxhuar parqet natyrore, si dhe për të ruajtur vlerat e specieve endemike shqiptare.