Hapësirë e Blertë-premierë
Hapësirë e Blertë-premierë

Hapësirë e Blertë-premierë

Emision mbi bujqësinë, Shqipëri, 2021. Fshati Kafaraj në territorin e Bashkisë Fier, është bërë i njohur për kultivimin e luleshtrydheve këto 10 vitet e fundit. Ish-emigrantët e këtij fshati, u kthyen masivisht nga Greqia, ku punonin pikërisht me luleshtrydhet dhe këtë eksperiencë, vendosën ta aplikonin në tokat e tyre. Sot, fermerët e Kafarajt eksportojnë drejt vendeve të BE-së, produktin Made in Albania