Hapësirë e Blertë-ritransmetim
Hapësirë e Blertë-ritransmetim

Hapësirë e Blertë-ritransmetim

Emision mbi bujqësinë, Shqipëri, 2022. Vendi ynë ka kushte shumë të favorshme për kultivimin e gështenjës. Ajo gjendet në masive të mëdha në Tropojë, Pogradec, Librazhd dhe në disa zona të lokalizuara të Malësisë së Madhe, Malësisë së Tiranës dhe Matit. Në këtë episode, njihemi me origjinën e saj, përhapjen dhe mënyrat e përdorimit.