Helmi ynë i përditshëm
Helmi ynë i përditshëm

Helmi ynë i përditshëm

Dokumentar i huaj/Social /Investigativ, Pesticide, suplementë dhe ngjyrues… këto janë elementët që na shqetësojnë në ushqimin tonë të përditshëm. A mund t’i lidhim këto me epideminë e sëmundjeve kronike? Dokumentari"Helmi ynë i përditshëm "heton dhe përpiqet t’i japë përgjigje kësaj pyetje