HIJE QË MBETEN PAS
HIJE QË MBETEN PAS

HIJE QË MBETEN PAS

Dramë, 1985. Director: Esat Musliu; Starring: Reshat Arbana, Xhevdet Ferri, Demir Hyskja, Tinka Kurti. Agroni dhe Marjeta po jetojnë një fejesë të lumtur deri në ditën kur në një gjyq të proceduar nga Agroni dy persona të akuzuar për vjedhje zbulojnë fakte, që implikojnë edhe babanë e Marjetës. Agroni vihet në mes të dashurisë së tij dhe detyrës. Pas një dileme, ai gjen kurajë dhe vendosmëri të refuzojë dashurinë me interes të fejuarës së tij.