Himni i Krishtlindjeve
Himni i Krishtlindjeve

Himni i Krishtlindjeve

Aventure komedi, animacion, Shtetet e Bashkuara, 2009. Director: Robert Zemeckis; Starring: Colin Firth, Garry Oldman, Jim Carrey. Një rishikim i animuar i romanit klasik të Charles Dickensit-it, që tregon një ngjarje të epokës Viktoriane ku një koprac ndërrmerr një udhëtim të jashtëzakonshmë në kërkim të vetvetes dhe falë shfaqjes të disa qenieve misterioze të Krishtlindjeve ai kupton dashurinë dhe kuptimin e vërtetë të kësaj feste