Histori Botërorësh: Endrra Kroate
Histori Botërorësh: Endrra Kroate

Histori Botërorësh: Endrra Kroate

Botërorët e futbollit kanë një magji të jashtëzakonshme. Nuk është vetëm futboll, nuk luhet vetëm në fushë, por janë një numër i pafund historish, ndjenjash, përjetimesh, dhe dëshirash që bashkohen për të lënë pas tyre jo thjeshtë emrin e një fituesi dhe humbësish të tjerë, por shumë më shumë se kaq