Histori e parrëfyer-Orhan Pojani
Histori e parrëfyer-Orhan Pojani

Histori e parrëfyer-Orhan Pojani

Dokumentar, Shqipëri, Historia e atdhetarit Orhan Pojani, patriotit që i dha mbi 30 vite të jetës së tij çështjes kombëtare dhe gjuhës shqipe