Historia e Uiskit
Historia e Uiskit

Historia e Uiskit

ses. 1, 2, Dokumentar i huaj, David Hayman studion gjendjen e industrisë së uiskit skocez dhe shqyrton kërcënimet ndaj dominimit të tij botëror. Ai takon bashkëpunëtorë dhe bakërpunues, zanati i të cilëve mbështetet, para se të vizitojë Campbelltown për t'u regjistruar në një kurs distilimi