HIT FEST-VELIPOJA
HIT FEST-VELIPOJA

HIT FEST-VELIPOJA

"HitFest"Festivali veror i muzikës moderne shqiptare, ku garojnë këngëtarë të rinj në karrierë, sjell krijime origjinale të kompozuara nga artistët më në zë të momentit. Festivali zhvillohet në disa qytete të Shqipërisë dhe sot do të ndjekim mbrëmjen e Velipojës