Holokausti
Holokausti

Holokausti

Dokumenta të huaj/Historik, Aushvic - Birkenau janë kampet famëkeqe ku miliona hebrenj, romë dhe opozitarë të nazizmit gjetën vdekjen në mënyrë çnjerëzore. Ky film dokumentar është një homazh për ata që humbën jetën në këto kampe dhe një dëshmi reale që një çmenduri e tillë të mos përsëritet më kurrë