I mbijetuari i paracaktuar-ritransmetim
I mbijetuari i paracaktuar-ritransmetim

I mbijetuari i paracaktuar-ritransmetim

ses. 2, ep. 9, Serial i huaj, Pas përzgjedhjes midis mijëra letrave, që kërkonin diçka nga presidenti, stafit të Shtëpisë së Bardhë i jepen tre prej tyre. Emili Seth, Aron, Lior dhe Kendra bashkojnë forcat për të gjetur përgjigje dhe shpëtuar jetë. Ndërkohë, Hana dhe Damian vazhdojnë përpjekjet për të shfajësuar zonjën e parë, por në fund, Hana mëson se e vërteta është më pranë nga sa duket