Ibrahim Muçaj
Ibrahim Muçaj

Ibrahim Muçaj

Dokumentar, Ibrahim Muçaj ka lindur më 8 dhjetor të vitit 1944 në Vlorë, Shqipëri. Regjisori i njohur i kinematografisë shqiptare. Ndërroi jetë në shtëpinë e tij në Tiranë pas një ataku kardiak, në 5 janar 2010. Cikli"Portrete". Idea dhe realizimi: Lori Pepo. Prodhim i vitit 2011