IL TESORO DELL AMAZZONA
IL TESORO DELL AMAZZONA

IL TESORO DELL AMAZZONA

Action, Adventure, Comedy, USA, 2003. Director: Peter Berg; Starring: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken. Një person është i punësuar të sjellë në shtëpi djalin e mobsterit nga Amazona por shumë shpejt ai e gjen veten në përfshirë në një luftë kundër një shtypsi të qytetit dhe në kërkim të një thesari legjendar